open-monumentendag-2013

omd-logoDe Vries is de komende jaren hoofdsponsor voor de Stichting Open Monumentendag Bronckhorst. 

Open Monumentendag 2014 (13 en 14 september) had als thema 'Op reis' en betrof het vervoer via de weg, het spoor, over het water en door de lucht. 
Verspreid over enkele kernen in de gemeente Bronckhorst waren een aantal onderwerpen uitgelicht en tentoongesteld. 

Op het terrein van Timmer- en aannemersbedrijf De Vries in Hummelo was een tentoonstelling van beeldmateriaal en films van de drie trammaatschappijen die eertijds in deze regio actief waren. Het ging hierbij om de Geldersche Stoomtramweg Maatschappij, Tramweg Maatschappij Zutphen-Emmerik en Tramweg Maatschappij De Graafschap.
Daarnaast was er informatie over de tolheffing langs de vroegere Hummelo-Enschedese Kunstweg en was er een maquette van het spoorstation te bekijkenWolfersveen te zien.

8 oktober 2014 

De kasteeltuin bij De Plantage van Huis Bergh in 's-Heerenberg wordt in oude staat hersteld. De restauratie is in handen van GreenM2 uit Doetinchem en aannemersbedrijf De Vries uit Hummelo. 

GREENM2 maakte de bovenstaande computeranimatie van de nieuw aan te leggen Gaarde. Lees meer over dit project op de website van De Gelderlander.

september 2014 

Timmer- en aannemersbedrijf De Vries heeft meegewerkt aan de restauratie en nieuwbouw van de Gasthuiskerk in Doesburg. Bekijk de reportage van Concepts & Images over dit project.

Eindpresentatie Gasthuiskerk Doesburg from Concepts & Images on Vimeo.

30 januari 2014 

Timmer- en aannemersbedrijf De Vries werkt mee aan de restauratie en nieuwbouw van de Gasthuiskerk in Doesburg. Bekijk de reportage van DoesburgTV (Rondje Doesburg) over dit project. Het item over de gasthuiskerk begint na ca. 34 seconden.

 

De Gelderlander, 9-12-2013 

HUMMELO - Inwoners en bezoekers blijven de aankomende 3 jaar verzekerd van gratis toegang tot Open Monumentendag in de gemeente Bronckhorst. Dat is het gevolg van het verlengen van het sponsorcontract daarvoor met aannemersbedrijf De Vries uit Hummelo.

Lees meer op de website van De Gelderlander.